Lunch menu from 15th April till 20th April,2025

  • Kürbis-Ingwer-Suppe – 8,80 €

Pumpkin-ginger soup

  • Spargel-Creme-Suppe mit Bärlauch-Schaum – 8,80 €

Asparagus cream soup with wild garlic foam

  • Pasta mit Räucherlachs und Zitronen-Creme-Sauce – 12,50 €

Pasta with smoked salmon and lemon cream sauce

  • Spargel mit Minutensteak, Salzkartoffeln und Sauce Hollandaise – 19,70 €

Asparagus with minute steak, boiled potatoes, and Hollandaise sauce

  • Ofenkartoffel mit grünem Spargel, Speck, Zwiebeln und kleinem Salat – 14,90 €

Baked potato with green asparagus, bacon, onions, and a small salad

  • Flammkuchen mit Pesto, Pinienkernen, Burrata und Pistazien – 13,40 €

Flatbread with pesto, pine nuts, burrata, and pistachios